Brakondomer.se | Allt du behöver veta om kondomer

Krydda njutningen lite extra med ett glidmedel med smak

Tänk vilken skillnad glidmedlet har gjort för vårt sexliv. Idag finns det ett otroligt brett utbud av glidmedel – vattenbaserade, silikonbaserade, med eller utan doft och smak. I den här artikeln ger vi dig en introduktion till smaksatt glidmedel, det perfekta sexhjälpmedlet för erotiska äventyr, och tipsar om några populära produkter.

Glidmedel med smak – för nya upplevelser i sovrummet

Smaksatta glidmedel är perfekt till förspelet då de är slickbara och underlättar glidfunktionen. Idag hittar du glidmedel med smak av bland annat choklad, mango, vanilj och jordgubb. Samtliga ätbara glidmedel är vattenbaserade och passar därmed utmärkt ihop med kondom. Det går alltså alldeles utmärkt att använda ett ätbart glidmedel vid samlag. Då kommer istället doften att förhöja den sensuella upplevelsen!

Populära smaksatta glidmedel

Nedan listar vi några populära glidmedel med smak, baserat på kunders omdömen. Vilken som kommer bli just din favorit beror förstås på vilken smak du föredrar.

Fruity Love Intense Dark Chocolate 100ml – Swede

Detta glidmedel med smak av mörk choklad är som gjort för oralsex. Inte bara smakar det underbart, det har också långvarig glideffekt och är lätt att skölja bort.

Fizzy Tropical Wine Delight 150 ml – Vince & Michaels

Ett veganskt glidmedel med smak av tropiska frukter. Det har superbra glid och smakar ljuvligt.

H2O Cherry Burst 30 ml – JO

Ett läckert glidmedel med härlig smak av körsbär. Det har ett långvarigt glid och känns aldrig kladdigt. Tvättas enkelt bort med vatten.

Aqua Blueberry Muffin Lube 120 ml – Wicked

Detta silkeslena glidmedel med smak av blåbärsmuffins är mycket effektivt och har långvarig glidförmåga. Ett stort plus är att det kommer i en smidig pumpflaska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *