Brakondomer.se | Allt du behöver veta om kondomer

Fleshlight – den perfekta leksaken för kondomträning!

Fleshlight är utan tvekan den mest populära sexleksaken för män. Denna verklighetstrogna lösvagina kan användas på många olika sätt, med eller utan kondom. Men varför skulle man ha kondom när man använder en Fleshlight, kanske du undrar. Den frågan ger vi svar på nedan.

Fleshlight – så nära den riktiga varan man kan komma

Det råder ingen tvekan om att Fleshlight är den mest använda onaniprodukten för män, och vi förstår varför. En Fleshlight är designad för att i hög grad efterlikna en vagina, anus eller mun, och nog ger den nästintill samma känsla som om du hade haft sex med en riktig person. Fleshlights är tillverkade i unikt, kvalitativt hudliknande material som ger en skön känsla vid användning, och dess diskreta design – den ser ut som en ficklampa – gör att man kan förvara eller bära med sig den utan att dra till sig någon uppmärksamhet.

Kan man använda kondom tillsammans med Fleshlight?

Ja! Det går alldeles utmärkt att använda din Fleshlight med kondom så länge kondomen är latexfri (latex kan nämligen skada materialet). En Fleshlight fungerar till exempel alldeles ypperligt för kondomträning. Träna på att rulla på kondomen, tränga in i din Fleshlight, komma och sedan dra ut utan läckage.

Det finns tillfällen då du bör använda kondom tillsammans med din Fleshlight, som när du delar den med andra personer. Genom att använda kondom undviker du att riskera smittas av sexuellt överförbara sjukdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *